Avís legal

Dades generals

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de la societat de la informació i serveis de comerç electrònic, es proporciona la informació següent:
L’adreça registrada de OPTIMPEOPLE SL és Estoril 4, 3r, amb NIF B67585539.
El lloc web www.optimpeople.com conté contingut informatiu sobre assessoria empresarial.
El seu objectiu principal és proporcionar informació sobre l’empresa i els productes i serveis que ofereix a clients i públic en general.

Condicions d’ús

Les condicions d’accés i ús d’aquest lloc web es regeixen per la legislació vigent i pel principi de bona fe, i l’usuari es compromet a fer un bon ús del lloc web. No es permeten conductes contraris a la llei, drets o interessos de tercers.
Ser usuari del lloc web www.optimpeople.com implica que reconeix haver llegit i acceptat aquestes condicions i que les extén a la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si no esteu d’acord amb aquestes condicions per algun motiu, no continueu utilitzant aquest lloc web.
Qualsevol notificació i / o reclamació només serà vàlida mitjançant notificació per escrit i / o correu certificat.

Responsabilitats

OPTIMPEOPLE SL no es fa responsable de la informació i contingut continguts en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà de comunicació que permeti a tercers publicar contingut independentment al lloc web del proveïdor.
Tanmateix, prendre art. 11 i 16 de la Llei de serveis de la societat de la informació de la Comunitat Europea (OPTIMPEOPLE SL) es compromet a retirar o, si escau, bloquejar contingut que pugui afectar o contravenir el dret espanyol o internacional, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
Tampoc l’empresa es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir per errors o configuració incorrecta del programari instal·lat a l’ordinador de l’usuari d’Internet. Queda exclosa qualsevol responsabilitat per qualsevol incident o error tècnic que es produeixi quan l’usuari es connecta a Internet. Tampoc es garanteix l’absència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
OPTIMPEOPLE SL també es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web i de configurar la presentació d’aquest, en qualsevol moment i sense assumir cap responsabilitat.

Propietat intel·lectual i industrial

OPTIMPEOPLE SL és propietari de tots els drets sobre el programari de publicació digital, així com els drets de propietat industrial i intel·lectual a què es refereix el contingut inclòs en ell, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat de l’empresa.
No es pot reproduir, copiar o publicar cap material publicat en aquest lloc web sense el consentiment per escrit de OPTIMPEOPLE SL.
Tota la informació rebuda al lloc web, com ara comentaris, suggeriments i idees, es considerarà assignada a OPTIMPEOPLE SL de forma gratuïta. No envieu informació que NO es pugui tractar d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que no són propietat de (OPTIMPEOPLE SL) són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconeguts com a tals per l’empresa. Només apareixen al lloc web de OPTIMPEOPLE SL per a la promoció i recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o supressió de la informació que els pertany.

Dret governatiu i jurisdicció

Aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Els Tribunals de Barcelona seran els competents per a qualsevol litigi que pugui sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que s’hi desenvolupi, i l’usuari renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre.