Agilitat

AGILITAT

Els mercats i els esdeveniments actuals estan contínuament evolucionant i la velocitat d’aquesta evolució és tan ràpida que és poc útil pretendre iniciar projectes amb grans plans predefinits. Calen estratègies que entreguin valor de manera ràpida i tangible, i que permetin respondre a temps als canvis. I aquí és on té sentit l’agilitat, en contraposició amb els models de gestió predictiva.

A OptimPeople impulsem el canvi de mindset en empreses i en equips, tan de direcció com de staff tècnic. Treballem la gestió del canvi i en l’adaptació dels lideratges a entorns volàtils i de gran incertesa. Analitzem processos i estructures i proposem agilitzar-los i fomentar una cultura empresarial diferent:

  • On les persones i les seves interaccions estan per sobre dels processos i les eines.
  • On el client esdevé un col·laborador, i no una simple part contractual.
  • On és prioritària l’entrega de valor.
  • I on la resposta al canvi és més important que no pas el seguiment d’un pla preestablert.

Contribuïm a millorar l’adaptabilitat dels negocis, a través de metodologies Agile, amb processos de formació, acompanyament i transformació organitzacional.

ADAPTACIÓ
A ENTORNS
D’INCERTESA

VOLEM ACOMPANYAR-TE EN ELS TEUS REPTES. EXPLICA’NS LA TEVA NECESSITAT, I MIRAREM D’APORTAR EL NOSTRE GRA DE SORRA PER ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS


    optim people