Learning & Development

CONEIXEMENT I GESTIÓ D’EQUIPS

El coneixement dels equips i la gestió d’aquest coneixement són claus per qualsevol organització. Esdevé, en la majoria dels casos, un avantatge competitiu central. La formació i el desenvolupament professional són dos dels pilars fonamentals d’una adequada gestió del Talent.

A OptimPeople hem entès des de fa temps que la formació corporativa no és només la transmissió de coneixements tècnics o competencials. És la palanca de canvi per transformar les organitzacions; és el procés garant de la cultura i els valors corporatius; és el desenvolupament professional i personal dels col·laboradors i els equips; i és també una eina de competitivitat imprescindible.

Entenem la formació com una experiència d’aprenentatge inclusiva. Avaluem les necessitats, detectem gaps competencials, alineem la formació amb els objectius operatius, i dissenyem processos d’aprenentatge amb l’experimentació pràctica com a mètode principal. I finalment, mesurem els resultats per assegurar-vos que s’assoleixen els vostres objectius. El ROI és la nostra obsessió.

L’EDUCACIÓ
ÉS L’EINA
DE COMPETITIVITAT
IMPRESCINDIBLE

VOLEM ACOMPANYAR-TE EN ELS TEUS REPTES. EXPLICA’NS LA TEVA NECESSITAT, I MIRAREM D’APORTAR EL NOSTRE GRA DE SORRA PER ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS


    optim people