Resiliència i business continuity

INCREMENTEM EL NIVELL DE RESILIÈNCIA EMPRESARIAL

La resiliència empresarial es defineix com la capacitat d’una organització per absorbir l’impacte d’una interrupció del negoci i continuar proporcionant un mínim nivell de servei acceptable.

Les causes d’una interrupció del negoci, poden ser moltes i molt variades, i poden degenerar en la impossibilitat de donar continuïtat als nostres serveis o productes. En una situació d’aquest tipus, com podem garantir un mínim nivell de servei acceptable? Què podem fer per mitigar les conseqüències o reduir la probabilitat?

A OptimPeople hem creat una metodologia pròpia basada en el Factor 1/R, per diagnosticar i incrementar el nivell de resiliència empresarial de les organitzacions. Com ho fem?

  • Dissenyem i implementem programes de Continuïtat de Negoci o Business Continuity, per millorar la capacitat estratègica i tàctica d’una organització per planificar i respondre incidents i interrupcions comercials, i poder continuar les operacions comercials a un nivell predefinit acceptable.
  • En paral·lel impulsem la transformació digital del negoci. Si un negoci és capaç de generar valor al client a través de l’ús de determinades tecnologies, aquest valor permet una resposta més ajustada i ràpida a una disrupció del negoci. A major grau de digitalització, major Resiliència.
  • També fomentem les pràctiques àgils a l’organització. Com més capaç és l’organització d’adaptar-se a entorns de major volatilitat i imprevisibilitat, més resilient serà davant possibles disrupcions.
  • I finalment analitzem les finances corporatives i recomanem ajustos per a un millor sanejament econòmic.
Resiliència Optim People

UN ENFOC
QUE MILLORA
LA CONTENCIÓ
DAVANT LES
DISRUPCIONS

VOLEM ACOMPANYAR-TE EN ELS TEUS REPTES. EXPLICA’NS LA TEVA NECESSITAT, I MIRAREM D’APORTAR EL NOSTRE GRA DE SORRA PER ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS


    optim people