Transformació digital i indústria 4.0

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Hem sentit a parlar molt de Transformació Digital. I en continuarem sentint parlar. Però més enllà de grans discursos inspiracionals, de keynote speakers, i de grans conferències… què vol dir? Com m’implica? Com puc jo iniciar un procés de Transformació Digital del meu negoci? Per on començo?

No pretenem ser gurus ni ideòlegs de la digitalització. Sinó que aportem una visió pràctica i d’implementació. Analitzem el teu negoci i t’aconsellem en com dur a terme un procés de Transformació Digital, amb accions concretes, passos a seguir, tecnologies a implementar, etc.

Tenim molt clar que la Transformació Digital no és només tecnologia. Nosaltres posem el focus també en les persones, en els lideratges i en l’ecosistema de les organitzacions. Amb aquests ingredients i una mirada vers el client, garantim l’èxit dels projectes.

digitalització

ENS BASEM EN
UN MODEL
METODOLÒGIC
FRUIT DE
L’EXPERIÈNCIA

Indústria 4.0

La Transformació Digital a l’entorn Industrial implica passar de processos automàtics a processos autònoms. De grans sèries productives a la màxima personalització del producte. De volum a servei (servilització dels productes). De digitalització de processos a la generació de valor afegit a través de la tecnologia.

Treballem els projectes d’Indústria 4.0 des de la vessant dels equips i les persones, des de la capacitació tècnica i de competències dels professionals dels sectors industrials. Disposem de partners tecnològics que complementen la part més tècnica i d’implementació. Junts treballem en solucions de millora de la competitivitat i la productivitat. Però sobretot, de la generació de valor al client.

VOLEM ACOMPANYAR-TE EN ELS TEUS REPTES. EXPLICA’NS LA TEVA NECESSITAT, I MIRAREM D’APORTAR EL NOSTRE GRA DE SORRA PER ASSOLIR ELS TEUS OBJECTIUS


    optim people